Thursday, December 2, 2010

Falas peme per Krishlindje dhe Vitin e ri

Siq cdo vit tjeter edhe kete vit stardolli na dhuroi nje peme krishlindjesh .Mendoni se kjo eshte pema e fundit  qe do te na dhuroj stardolli?Une nuk mendoj ashtu . Tregojeni mendim tuaj.

1 comment: