Tuesday, November 16, 2010

Ngjyra per floke
Sot verejta se ende kjo ngjyra per floke te bardhe DOREE nuk ishte kthyer per superstar ...


Keshtu ju qe nuk jeni superstar dhe qe nuk e keni blere ende blejeni !


Ne menduam se ishte gabim i Stardollit ...


Ndoshta stardolli ka vendosur qe dalengadale disa make up te behen per jo ss.

No comments:

Post a Comment